Ruimte voor Ruimte

Voor stoppende veehouderij en voor mensen die hun (droom)woning willen ontwikkelen!

Wat is ruimte voor ruimte?

Via de Ruimte voor Ruimte regeling kunnen woningen ontwikkeld worden in ruil voor de sanering van stallen. Dit betekent dat stallen gesloopt worden en de milieu/omgevingsvergunning en dierenrechten worden ingetrokken. De kwaliteit van het buitengebied wordt hiermee verhoogd. In ruil daarvoor mag er een zogenaamde Ruimte voor Ruimte woning gebouwd worden. De Ruimte voor Ruimte regeling kan ingezet worden voor de stoppende veehouderij maar ook voor mensen die hun (droom)woning willen ontwikkelen.

Plannen om uw droomwoning te realiseren?

Heeft u plannen om uw (droom)woning te realiseren in het  buitengebied? Of heeft u een eigen perceel grond waarop u (betaalbaar) uw woning wilt ontwikkelen? Dan biedt de Ruimte voor Ruimte regeling wellicht uitkomst voor u. Wij adviseren u hierin graag wat de mogelijkheden zijn. Ook wanneer u nog geen eigen perceel grond heeft kunnen wij binnen een door u aangegeven zoekgebied, een potentiële woningbouwlocatie zoeken. Dit noemen wij de locatiescan. Wij verzorgen uw bestemmingsplanprocedure en wanneer u dit wil het complete traject. Bij Rainbow Engineering bent u aan het juiste adres als het gaat over de Ruimte voor Ruimte regeling!

Om een Ruimte voor Ruimte woning te mogen bouwen dient u te beschikken over een bouwtitel Neem voor meer informatie over de Ruimte voor Ruimte regeling of een bouwtitel contact op met ons via het contactformulier of per telefoon.

Neem contact op