Project Renovatie Schuur

Dit project omvatte het geheel verbouwen van een schuur van 650m2 aan de Geijzenstraat 8 te Oudenbosch, de schuur omvatte een werkplaats, opslag en een koeienstal. Met slimme inpassing van de nieuwe constructie kon veel van de bestaande bebouwing hergebruikt worden.

Projectinformatie

Bij Dit project  is een gehele bestaande schuur van 650m2 onder handen genomen. De schuur bestond uit opslag, een werkplaats en een koeienstal. De bestaande metselwerk wanden bleven gehandhaafd. In de nieuwe situatie is er hierbinnen een staalconstructie geplaatst welke hoger was als de bestaande schuur. De wanden zijn opgehoogd met geïsoleerde sandwichpanelen en er is ook een geïsoleerd dak gelegd.

Reactie klant

Voor de renovatie van onze stal hebben we gevraagd of Bas Lazeroms voor ons plan de bestaande en nieuwe situatie uit kon tekenen. Hij is hierbij gekomen met een slimme aanpassing om de stal te vernieuwen. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk! - Arjen de Beer

Offerte aanvragen

Alle projecten bekijken